Over

Sportimage is een eenmanszaak met specialisatie in het bedrukken en personaliseren van textiel, zowel met door ons aangekochte kleding als met door jou aangeleverde kleding.

We streven er altijd naar om de beste oplossing te bieden, afhankelijk van het oppervlak dat moet worden bedrukt.

Sportimage beschikt over een uitgebreid arsenaal aan apparatuur, waaronder een plotter, drukpers, pettendrukpers, en mokkenpers. Daarnaast bieden we ook sublimatie, zeefdruk en borduurwerk aan.

Dit is wat wij voor jou kunnen betekenen: wij nemen projecten van A tot Z in handen. Of het nu gaat om kleine stickers of grootformaat banners, van één bedrukt T-shirt tot honderden bedrukte sweaters voor je evenement, kamp, bedrijf of team. Jij hebt een vraag, wij onderzoeken en zorgen ervoor dat het geregeld wordt.

Je kunt onze basisartikelen terugvinden in onze webshop. Voor op maat gemaakte artikelen werken we altijd met offertes en op afspraak. Wij hechten grote waarde aan persoonlijke service, een vlotte opvolging en snelle levering. 

Als ook jij je product, club, school of bedrijf in de schijnwerpers wilt zetten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We denken graag met je mee over de beste manier om dit te realiseren.

‚Äč

Want, zoals we zeggen, "Image is everything!"

#KoopLokaal.