Textiel & bedrukking

Sportimage, jouw betrouwbare partner voor hoogwaardig textiel en textieldruk! Ontdek de kracht van personalisatie met onze unieke en kwalitatieve bedrukkingen op textiel, waardoor jouw team, bedrijf of evenement zich onderscheidt.

Bij Sportimage ben je aan het juiste adres voor het bedrukken en personaliseren van een breed scala aan textielproducten, zoals T-shirts, sweaters, hoodies, polo's, werkkleding, petten, rugzakken, broeken en teamkleding. Wij kiezen de beste druktechniek op basis van jouw projectvereisten. Met ons uitgebreide assortiment kan het soms lastig zijn om de juiste keuze te maken. Geen zorgen, hier lager vind je diverse online catalogi om inspiratie op te doen. Als je hulp nodig hebt om de juiste beslissing te nemen, staan wij altijd voor je klaar!"

‚Äč

Onze druktechnieken

Afhankelijk van de aanvraag voorziet Sportimage één van onderstaande druktechnieken. Veel wordt bepaald door het logo, het aantal stuks, de complexiteit van een logo. Volgende druktechnieken kunnen worden aangeboden:

  • Zeefdruk

  • Flexdruk

  • Transferdruk

  • Digitale Transfer

  • Sublimatie

  • Borduren

 

Ontdek in de webshop een reeks van package deals, the We Are Belgium collection of de maat gemaakte sporthanddoeken.

Onze catalogi:

Ontdek wat Sportimage voor jou kan betekenen en klik op onderstaande catalogi. Zie je door de bomen het bos niet meer... begrijpelijk... er is ook zo veel... Stuur ons dan even een mailtje en laat ons weten wat je zoekt. Zo kunnen we je ook steeds verder helpen. Doe dit in onze contactpagina